Bij een behandeling langer dan 2 uur staat de afspraak vast, nadat er een aanbetaling is voldaan van 50% van de behandelprijs. Voor behandelingen langer dan 4 uur staat de afspraak vast wanneer er een aanbetaling is voldaan van 150 euro.

Moet u de afspraak onverhoopt afzeggen? Dan gelden de volgende randvoorwaarden:
– Tot 3 dagen kan de afspraak verzet worden, mits het verplaatst wordt binnen 6 weken. Dat kan eenmalig. Als u de afspraak daarna nog een keer wil verzetten, bent u de aanbetaling kwijt.

– Binnen 24 uur voor een afspraak wijzigen of annuleren – geen restitutie mogelijk. Ook als u gelijk voor een andere dag afspreekt. Dan dient u opnieuw aan te betalen.

– Behandelingen korter dan 2 uur, kunnen tot 1 werkdag (24 uur) van tevoren kosteloos verzet of geannuleerd worden (weekend niet meegerekend). Daarna is de hairstyliste genoodzaakt om 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Voldoet de klant dat bedrag niet binnen 48 uur, dan kan er helaas geen toekomstige afspraken meer gemaakt worden. Bij een ‘no show’ (niet aanwezig zijn op de afgesproken tijd en plaats), is de haarstyliste genoodzaakt om 100% van de behandelprijs in rekening te brengen. In geval van overmacht (ongeluk, overlijden in de naaste omgeving) toont de hairstyliste alle begrip. Overwerken, laatste moment geen oppas, Covid-19, in quarantaine blijven, in afwachting van een test uitslag worden niet gezien als overmacht.