Aanbetalen

Voor elk behandeling wordt er een aanbetaling ter bevestiging van de afspraak gevraagd.  Aanbetalen voor een afspraak kan contant of via bank/tikkie. Aanbetalen kan niet met een cadeaukaart. Hierbij een overzicht van de aanbetalingen:

Knippen: 12,50,-
Contouren: 5,-
Epileren: 5,-
Knippen & epileren: 17,50,-
Knippen & treatment: 32,50,-
Knippen & uitgroei inzetten bij jou: 25,-
Knippen & uitgroei kleuren bij mij: 37,50,-
Uitgroei inzetten bij jou: 12,50,-
Uitgroei kleuren bij mij: 25,-
Treatments: 20,-
Keratine behandeling: 150,-
Behandelingen langer dan 3 uur: 150,-

De aanbetaling dient binnen 24 uur betaald te zijn. Je zult daarna een bevestiging via de mail ontvangen. Is de aanbetaling niet binnen 24 uur voldaan, komt de afspraak helaas te vervallen.

Annuleren & wijzigen

Veranderen je plannen? Dan gelden de volgende randvoorwaarden:

  • Behandelingen korter dan 3 uur:
    *Tot 48 uur voor de afspraak kosteloos verzetten of annuleren.
  • Behandelingen langer dan 3 uur:
    *Tot 72 uur voor de afspraak kosteloos verzetten of annuleren.
  • Bij een ‘no show’ (niet aanwezig zijn op de afgesproken tijd en plaats), ben ik genoodzaakt om 100% van de behandelprijs in te rekening te brengen.
  • Bij overmacht (bijv. ongeluk, overlijden in de naaste omgeving) zal er uiteraard begrip getoond worden. Overwerken, laatste moment geen oppas of vervoer, niet lekker voelen, Covid-19: in quarantaine blijven, in afwachting van een test uitslag worden niet gezien als overmacht. En zal de aanbetaling komen te vervallen.

Het annuleren van een afspraak is altijd mogelijk via de afzegknop in de bevestigingsmail.
*In het weekend wijzigen of annuleren van een afspraak kan je doorgeven via info@saraswatiepherai.com. Doordeweeks kan dat ook via WhatsApp.
* Aanbetalingen worden niet teruggestort

Zwangerschap & kraamperiode

Bij een zwangerschapsduur vanaf 6 maanden is geen aanbetaling vereist. Ik verzoek je vriendelijk me onmiddellijk op de hoogte te stellen indien je je niet lekker voelt, zodat de afspraak tijdig kan worden geannuleerd. Deze regeling geldt eveneens gedurende de eerste 3 maanden na de bevalling. Na deze periode zijn de standaard voorwaarden van kracht.

Beleid bij op tijd afzeggen & verplaatsen

Bij tijdig afzeggen, blijft de aanbetaling staan tot de volgende afspraak. Aanbetalingen worden niet teruggestort. Het is dan ook aan jou om een nieuwe afspraak te maken. Maak je geen nieuwe afspraak binnen 3 maanden, dan komt de aanbetaling te vervallen en dien je opnieuw aan te betalen voor een nieuwe afspraak. Hetzelfde geld voor het verplaatsen van een afspraak.

Aanbetalingen worden dus maximaal 3 maanden vast gehouden. Daarna komen ze te vervallen. Aanbetalingen worden niet teruggestort.