Hello healthy & strong hair!

De belangrijkste les welke ik door de jaren heen heb geleerd: Een kapsel en kleur komen pas echt tot hun recht wanneer ook het haar gezond is. Lees verder voor meer inzicht in de treatments waar ons haar -oh zo blij- van word!

Behandelingen

Een Olaplex herstelbehandeling herstelt de natuurlijke zwavelbrugverbindingen, waardoor je haar weer stevig, vol en gezond wordt. Het hangt van de staat en de doelen van je haar af, hoe vaak je de treatment nodig hebt. Het allerfijnste is dat het resultaat van de behandeling blijvend is. Je haar keert niet zomaar weer terug naar zijn beschadigde staat.

De N°1 & 2 van de Olaplex lijn vormen de Olaplex treatment. Als eerst wordt de N°1 aangebracht en daaroverheen de N°2. Nadat het is ingetrokken, spoelen en wassen we dit met de shampoo N°4 en conditioner N°5 van Olaplex. Voor het drogen wordt de N°6 door de punten verdeeld en na het drogen N°7, de haarolie.

Ik adviseer minimaal 2x per jaar een Olaplex treatment, wanneer de seizoenen wisselen van winter naar lente en van zomer naar herfst.

Duur van de behandeling: 60 tot 90 minuten

 

                                       

De Olaplex deluxe treatment is een combinatie van de Olaplex stand alone treatment en de 4 in 1 moisture mask. Een supersterke cocktail welke het haar to the next level hersteld!

Aangedreven door Olaplex’ s gepatenteerde technologie, voegt dit sterk geconcentreerde herstelmasker intens vocht toe terwijl het glans & stevigheid biedt om (on)beschadigt haar te behandelen.

Duur van de behandeling: 90 tot 120 minuten

De mini treatment is perfect als tussen door de Olaplex stand alone treatments om je haar sterk te houden. En ook als kennismaking wanneer je sceptisch/ nog niet bekend bent over / met Olaplex….

Voor de mini treatment wordt Olaplex N°2 gebruikt. Deze treatment kan op meerdere manieren ingezet worden. Ik kan het gebruiken op je haar als een knip lotion, zo kan de treatment lekker inwerken tijdens een knipsessie. Ook kan het bij een uitgroei behandeling aangebracht worden over het haar welke niet gekleurd wordt.
Wat ik het liefst aanraad, is na het knippen de mini treatment aanbrengen op het haar. Dan maak ik een knot of 2 braids. Zo kan de treatment de hele dag inwerken en spoel je het uit aan het einde van de dag of de volgende ochtend.

 

Deze 3 stappen treatment van Urban Alchemy bestaat uit een scrub voor de hoofdhuid en haar, een detox cleanse met vitamine C, welke alle siliconen, mineralen en de rest van de ‘rotzooi’ uit je haar haalt en een conditioner met vitamine b5 om het haar te voeden, hydrateren en verzachten.  Het haar gaat ervan glanzen, krijgt volume en ziet er gezonder uit. ZONDER een plastic laagje om je haar heen! Je haar zal voelen als nooit tevoren!

Voor het gezondste haar raad ik een detox treatment minimaal 1x per jaar aan. Maar ook als je naar het buitenland bent geweest, gezwommen hebt in de zee of zwembad, kleurshampoos/conditioners en drogisterij producten gebruikt voor je haar.

Duur van de behandeling: 30 tot 45 min

 

                                       

Glanzend haar ziet er gezond uit.

Ons haar is voornamelijk opgebouwd uit keratine. Deze zorgt voor kracht en flexibiliteit in ons haar. Door chemische behandelingen, hitte van de zon en tools, de zee of chloorwater, neemt de hoeveelheid keratine af. Hierdoor word je haar futloos, stug en pluizig. De keratin treatment is een behandeling welke het haar zacht, glad, steil en veel glanzender maakt.

De 3 stappen van de G-Hair brazilian keratin treatment:
Het haar wordt gewassen en droog geföhnd.
Daarna wordt de treatment (het product) plukje voor plukje op het haar aangebracht. Nadat het is product is ingetrokken wordt het droog geföhnd.  Zonder uit te spoelen seal ik de keratine treatment plukje voor plukje in je haren met de stijltang. Het laatste stap is het masker aanbrengen, laten intrekken, uitspoelen, drogen en tadaaa…!
Mooie, zachte, pluisvrij en glanzend haar! Haar net zoals in de reclamespots!

Naverzorging:
Na de behandeling kan je minimaal 3 dagen je haar niet wassen en niet vastmaken.  Je kunt je haar het beste gewoon met rust laten en los laten hangen. Met het wassen van je haar, slijt het resultaat geleidelijk uit je haar. Was je haar alleen als het nodig is. 1x per week en milde shampoos en conditioners worden aangeraden. Droog je haar met de föhn.
En dit is het tofste: Als je klaar bent met het drogen van je haar, ziet je haar eruit alsof je 2 uur voor de spiegel hebt gestaan om te haar te stijlen!
Wanneer je de juiste verzorgingsproducten en handelingen hanteert, kan je 2 à 5 maanden van je mooie reclame haartjes genieten.

Duur van de behandeling: Varieert van 2 tot 8 uur.

Note: Ik heb klanten welke na 6 maanden nog genieten van de behandeling. Het is afhankelijk van de naverzorging, de kwaliteit van het haar en het natuurlijke haar textuur.

 

                             

Het haar blijft na het wassen nog steeds zo steil. Beetje bij beetje vervaagt de keratine bij het wassen en komt de natuurlijke haar textuur weer terug. Als je haar van nature krullend is, krijg je een uitgroei welke weer krullend is.

Sinds ik kennis heb gemaakt met K18 ben ik gelijk fan geworden.
K18 is net zoals Olaplex echt een revolutionaire doorbraak in de haarwereld.
De K18 treatment herstelt de gehele keratinestructuur van het haar en ook de zwavelbrugverbindingen (bonds). Dit in combinatie met een Olaplex treatment… Healthy, stronger & shiny hair it is!

De K18 formule werd gepatenteerd na het scannen en analyseren van alle 1.242 menselijke keratine-eiwitten. Na tien jaar lang onderzoek, hebben ze een unieke reeks peptiden die het wetenschappelijk mogelijk maakte om haar dat beschadigd is door chemische behandelingen maar ook door thermische en mechanische styling terug te brengen naar hun oorspronkelijke, veerkrachtige staat.

Voor het kleuren wordt de K18 hair mist aangebracht en na het kleuren de K18 masker. Deze wordt niet uitgespoeld en hoeft maar 4 minuten in te werken voor optimaal resultaat!

Duur van de behandeling: 4 tot 10 min langer i.c.m. een ander behandeling

Zelf kan je om de week de K18 leave-in mask toevoegen aan de haarroutine voor nog mooiere resultaten.

Wat je nog moet weten

  • Treatments kunnen apart geboekt worden of in combinatie met een ander behandeling.
  • Haar wat dood is, kan niet worden hersteld. Dat moet er gewoon afgeknipt worden.
  • Door een Olaplex treatment word je haar sterker en gezonder. Ondanks de treatment is je haar niet bestendig tegen langdurig onjuist onderhoud. Blijf zorgvuldig met je haar omgaan!
  • Ook het gebruik van K18 geeft je geen free-pass. Blijf zorgvuldig met je haar omgaan!