Een afspraak maken

Een goede service voor iedereen is voor mij vanzelfsprekend. Ik werk uitsluitend op afspraak. Ook advies gaat op afspraak.
Ik leg je graag uit hoe ik te werk ga om je mijn beste ideeën en volledige aandacht te kunnen geven en we starten altijd met een intake/adviesgesprek:

Communicatie is het belangrijkste zodat jij en ik hetzelfde denken. Daarom is het essentieel als we van tevoren weten wat de doelen zijn en waar we mee beginnen. Zo komen we niet voor verrassingen te staan. Maak via de knop Reserveer een afspraak op een dag en tijdstip welke jou uitkomt en ik videobel je via Whatsapp of we spreken af op locatie als dat nodig is (Den Haag, NL).

Van tevoren vul je alvast een -hair history- formulier in. Tijdens het intakegesprek gaan we je haar en routine leren kennen. We kijken bijvoorbeeld of je haar eerder gekleurd is en hoeveel tijd je elke ochtend wilt besteden aan je haar. Samen met jou kijk ik graag naar een kapsel en haarkleur waar jij je het prettigst bij gaat voelen en welke past bij jouw onderhoud stijl.
Verzamel ook voorbeelden van wat je in gedachte hebt, wat jij mooi vindt, maar ook wat echt een no-go is voor jou. Hier kan je zelf een intakegesprek plannen voor wanneer het jou uitkomt.

Als je volledig achter het door ons samengestelde haarplan staat, plannen we een afspraak in om ons haarplan uit te voeren! Hou rekening met een wachttijd van 3 à 4 weken na het intakegesprek (voor een kleur make over/lange kleurbehandeling).

Bij mij gaat de kwaliteit van je haar voor alles. Is je haar beschadigd of overkleurd? Dan is mijn advies altijd om het eerst te herstellen en sterker te maken. Wanneer we dat hebben bereikt, maken we een vervolg plan op basis van wat je haar dan aan kan. Bij een kleurverandering werk ik altijd met Olaplex & K18. Ook bij gezond haar. Meer details hierover ontvang je tijdens het intakegesprek.

Mijn goal is om ervoor te zorgen dat jouw haar elke dag goed zit #alsjehaarmaargoedzit. Ik geef je tijdens de behandeling tips én laat je tricks zien hoe je zelf je haar mooi, sterk en gezond houdt door middel van verzorging en stylingsproducten.

Ik werk aan huis. Afhankelijk van de behandeling kom ik naar jou toe* (omgeving Den Haag) of jij naar mij (Den Haag).

Let op: betaald parkeren van 18:00 – 24:00
* Benodigdheden: Een kruk of stoel met een lage leuning waarop je kan zitten en evt. een spiegel. Ik heb alleen de ruimte nodig om om je heen te kunnen lopen. 

Ik werk uitsluitend op afspraak. Als je langs wilt komen voor een cadeaubon (kan ook digitaal) of product, verzoek ik je vriendelijk om van tevoren even met mij af te stemmen om teleurstellingen te voorkomen.

Are you ready to shine more?

Nieuwsgierig naar wat ik met jouw kapsel en haarkleur kan doen? Maak dan vrijblijvend een intake afspraak!

Wil jij weten welke haarproducten je het beste kan gebruiken?
Voor gepersonaliseerde product advies, zal ik eerst je haar moeten zien en voelen, maak een advies afspraak op locatie.

Olaplex

Olaplex is een merk met haarverzorgingsproducten. De producten van Olaplex zijn in staat gebroken zwavelbruggen in het haar te vinden en ze permanent te herstellen naar hun oorspronkelijke staat. Plat gezegd: Het maakt je haar weer sterk en gezond! Zwavelbruggen breken door, bijvoorbeeld (ont)kleuren, droge lucht, luchtvochtigheid, de zon en hittetools. Jarenlange haarkleuringen en stijlen kunnen je haar dusdanig beschadigen dat alle zwavelbruggen breken. Hierdoor word je haar dof, droog en stug. De Olaplex producten kunnen los van elkaar gebruikt worden, maar ze versterken elkaar wel en werken samen dus nog beter.

Er zijn 12 Olaplex producten. De No°1, No°2 en de 4 in 1 moisture mask, worden toegepast door de professional, No°0 en 3 t/m 9 gebruik je zelf thuis om je haar verder te verzorgen.
De nummers zijn simpelweg de benamingen voor de producten! En tegelijkertijd een guidance in welke volgorde je het gebruikt.

De No°1 en 2 vormen samen de Olaplex treatment. Met een Olaplex herstelbehandeling herstellen we de zwavelbruggen, waardoor je na 1 behandeling al ziet en voelt dat je haar gezonder en sterker aanvoelt. De voornaamste reden waardoor al die coole haartransformaties mogelijk zijn. Ik kan niet meer zonder!
Ook bij (natuurlijk) gekruld haar heeft Olaplex zichtbaar resultaat. Pluist je haar meer dan normaal of ben jij je krullen kwijt? Ook die kunnen terugkomen na een Olaplex behandeling.
Het allerfijnste is dat het resultaat van de behandeling blijvend is. Je haar keert niet zomaar weer terug naar de beschadigde staat wanneer je stopt met Olaplex.

Jazeker! De Olaplex producten zijn voor iedereen die waarde hecht aan glanzend, gezond en sterk haar. Veel mensen denken dat Olaplex alleen geschikt is voor haar dat beschadigd is door het verven. Maar niets is minder waar! Olaplex is geschikt voor elk haartype. Het herstelt beschadigt haar en helpt ook mee om haarbreuk en beschadigingen te voorkomen.

In de salon: Bij elke kleurbehandeling pas ik Olaplex toe als bescherming van je haar, om haarbreuk te voorkomen + een Olaplex herstelbehandeling. Ik geef je hierin ook geen keuze 🤭. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties (uiteindelijk) mogelijk zijn (mits het juist gebruikt wordt door de professional).
Thuis: Zelf hou je je haar mooi glanzend en sterk door de thuisverzorging van Olaplex te gebruiken. Lees hier hoe…

Je kan Olaplex aanschaffen bij mij of via www.olaplex.nl. Voor prijzen klik hier.
We willen allemaal het beste voor minder. Zo worden de populaire/beste producten nagemaakt en voor minder op de markt aangeboden. Wees alert! Haal je producten en tools bij erkende retailers.

Ik ga niet op onderzoek voor je uit als je ergens anders dan hierboven aangegeven, producten wilt aanschaffen of hebt aangeschaft. Ik ben dan ook niet aansprakelijk wanneer het je haarkleur of heel je haar verslechterd.

De Olaplex producten zijn kleurveilig, vrij van parabenen en sulfaten, vegan én niet getest op dieren!

Check de volgende punten:
QR-Code: Op de achterkant van alle Olaplex producten staat naast een barcode ook linksonder een QR-code. In sommige gevallen is deze QR-code doorgestreept of niet aanwezig, waaruit je kan concluderen dat de producten niet via het officiële distributiekanaal zijn ingekocht. Bij alle echte Olaplex producten is iedere QR-code anders. Als er geen QR-code opstaat of de QR-code is hetzelfde dan gaat het om fake Olaplex.
Getal: In het dopje aan de binnenkant van echte Olaplex producten staat een klein getal.
Zegel: Het zegel van fake Olaplex producten schijnt makkelijk door, terwijl het zegel van echte Olaplex producten een dik zegel is.
Fles: Bij een groot deel van de vervalsingen is geconstateerd dat de flessen zachter zijn.
Structuur: Originele Olaplex producten hebben een erg gladde structuur en een kenmerkende licht bloemige geur. De structuur van echte Olaplex lijkt daardoor op gladde en dikke lijm terwijl neppe Olaplex klonterig of meer waterig is. Olaplex NL heeft al eerder gewaarschuwd voor een variant tegen stuntprijzen verkocht wordt. Die variant klonterde, rook naar kokos en zorgde voor slierterig en vet haar.

Ja, zeker! Ook zonder No°1 en 2 zal de thuisverzorging van Olaplex beschadigt haar herstellen en/of beschermen. Alleen…. De salonbehandeling is intensiever en in combinatie met de thuisverzorging zal je een groter effect hebben en herstelt je haar sneller. De Olaplex producten kunnen allemaal los van elkaar gebruikt worden, maar ze versterken elkaar wel en werken samen dus nóg beter.

Er zijn meerdere merken die ‘plexen’ hebben ontwikkeld. Er is echter geen énkel ander product met dezelfde werking als Olaplex, omdat Olaplex patent heeft op het unieke ingrediënt, bis-aminopropyl diglycol dimaleate, wat blijvend de zwavelbruggen hersteld. De andere merken gebruiken daarom vaak Maleic Acid. Dit is ook een goede, werkende stof die het haar sterker maakt. Het verschil is dat dit ingrediënt niet in staat is om de zwavelbruggen permanent te herstellen, dit ingrediënt vult alleen de gaten op. Conclusie: Het werkt oppervlakkig. Je hebt er niet veel aan op lange termijn. Zodra je er mee stopt, ben je weer terug bij af.

Nee, voor 2022 werd er een stof genaamd ‘butylfenylmethylpropional’, ook wel ‘lilial’ genoemd, toegevoegd aan de Olaplex no°3. Deze stof is sinds 1 maart 2022 verboden nadat het geclassificeerd werd als ‘kankerverwekkend’ en als een ‘reproductietoxische 1B-stof. Reprotoxisch houdt in dat de stof schadelijk is voor de vruchtbaarheid en het ongeboren kind. Olaplex zegt zelf in een statement dat het ingrediënt als een geur, niet-functioneel en niet actief is gebruikt. Hierdoor zou het geen onvruchtbaarheid, miskramen of verstoringen in de ontwikkeling van de foetus moeten veroorzaken. Vanaf 2021 wordt er vanuit Olaplex geen producten meer geleverd met deze ingrediënt!
Voor de duidelijkheid: Nee, Olaplex producten zijn niet kankerverwekkend en je wordt er ook niet onvruchtbaar door.

Heavenly purple

Nieuwsgierig naar wat ik met jouw kapsel en haarkleur kan doen? Maak dan vrijblijvend een intake afspraak!

Wil jij weten welke haarproducten je het beste kan gebruiken?
Voor gepersonaliseerde product advies, zal ik eerst je haar moeten zien en voelen, maak een advies afspraak op locatie.

Wat kost het?

Ik lever maatwerk en zonder het haar gezien te hebben en de haar historie te weten, is het onmogelijk om een exacte prijsindicatie te geven. De prijzen die ik hanteer hebben onder meer te maken met de lengte, dikte, structuur, etnische achtergrond, haar historie, huidige staat van het haar. Ook zijn de kosten afhankelijk van welke kleur je wilt en wat er bij jou gedaan moet worden om de kleur te bereiken. De staat van je haar + je haarhistorie zijn doorslaggevend. Ik kan je wel een grove indicatie geven tijdens/na een intakegesprek. Het gesprek is geheel vrijblijvend en kan je gemakkelijk hier maken.

Hieronder een paar voorbeelden om het visueel te maken:

                                                           

Het haar werd elke maand gekleurd, zelfs met henna. Henna gaat erg moeilijk uit het haar. Alleen met de henna en de verf welke al in het haar zat te verwijderen, duurde al een halve dag voordat ik überhaupt kon beginnen met het proces om het haar lichter te kleuren. Behandelingsduur: 16 uur. Kosten: €850,-

                                                           

De natuurlijke haarkleur van deze dame is donkerblond. De weg van donkerblond naar licht blond is een stuk korten dan de weg van zwart/donkerbruin haar naar een licht blond.  De uitgroei viel wel mee, maar om het toch wat spannender te maken voor een bruiloft, heb ik de face framing techniek toegepast. Een ‘quick fix’. Behandelingsduur: 4 uur. Kosten: €185,-

                                                           

Op de before foto is het haar maar 1x gekleurd en door mijzelf. Ik probeer altijd rekening te houden met ‘de volgende keer kleuren’ en al helemaal met het feit dat 90% altijd lichter of assiger wil gaan met de haarkleur. In dit geval kon ik gelijk beginnen met het haar oplichten, sterk houden en kleuren.
Behandelingsduur: 10 uur. Kosten: €450,-

                                                           

Voor deze dame wilde we een ashy brown haircolor met subtiel verschillende kleuren. Donker haar is opgebouwd uit rood en oranje. Voor een mooie ashy kleur zonder rode en oranje tinten, moeten deze eerst eruit gehaald worden. Ook al is de gewenste kleur ‘donker’. Behandelingsduur: 9 uur. Kosten: €375,-

                                       

De kleur van de lengtes en punten waren nog mooi (ze had haar punten zelf geknipt en dacht dat het er goed uit zag…🤷🏽‍♀️). Hier heb ik alleen de uitgroei bijgewerkt. Van zwart naar bijna witblond en met de root smudge techniek het één geheel gemaakt. Behandelingsduur: 12 uur. Kosten: 550,-

                                                           

Bij deze dame heb ik de vorige kleuring gebruikt als basis en opgefrist met een chocolate caramel tintje (dat kon doordat de lengtes en punten licht genoeg waren voor de gewenste kleur). De face framing techniek toegepast en in elkaar laten overlopen. Een ‘quick fix’: Een kortere behandeling waarmee je een paar maanden vooruit kan! Behandelingsduur: 5 uur. Kosten: €225,-

                                             

Een color correction behandeling. Je ziet op de before foto 3 kleuren: (zwarte) uitgroei, geelblond en witblond. De zwarte uitgroei is opgelicht en het geelblonde gedeelte is ‘gecorrigeerd’ om het te laten matchen met de witblonde punten. En natuurlijk treatments om het haar sterk en gezond te houden. Note: Verzorging en onderhoud voor zulke (lichte) kleuren zijn essentieel wanneer je lengte wilt behouden. Maar ook als je er mooi bij wilt blijven lopen.  Behandelingsduur: 14 uur. Kosten: €750,-

                                                           

De after foto lijkt op een lange behandeling. Integendeel, deze behandeling duurde 1,5 uur (zonder olaplex treatment). Een knipbeurt en een uitgroei behandeling + de lengtes en punten donkerder gemaakt. Hier en daar een paar plukjes eruit gelaten voor een highlight effect. Wat hier ook meespeelt is de dikte van het haar. Het haar is fijn en aan de dunne kant, waardoor ik weinig verf heb gebruikt. Kosten: €85,-

                                              

Deze dame kleurde haar haar ook met henna. Gelukkig niet elke maand waardoor het meeviel met de henna verwijderen uit het haar. In 1 sessie was het mogelijk om met de color melt techniek de haarkleur te laten overlopen van een dark lavendel brown naar een lichtblonde kleur! Behandelingsduur: 11 uur. Kosten: €440,-

 

  • Heb je donker haar en je wilt een haarkleur zonder gele en oranje tinten?
    Dan kan je uitgaan van minimaal €400,- en hou er 8 uurtjes voor vrij.
  • Heb je donker gekleurd haar en je wilt naar een haarkleur zonder gele en oranje tinten?
    Reken dan op minimaal €550,- en hou er een hele dag inclusief avond voor vrij.
  • Wil je een grijze, witte of een hele ashy blonde haarkleur?
    Reken op minimaal €650,- en hou er een hele dag inclusief avond voor vrij.

Heb je donkerblond of lichter haar van jezelf dan komen de kleurprijzen op de prijslijst vaak wel in de buurt.

Maak hier een afspraak voor een persoonlijke prijsindicatie.

Aanbetalingen via tikkie of factuur. Voor het resterende bedrag heeft contant de voorkeur.

Business blonde

Nieuwsgierig naar wat ik met jouw kapsel en haarkleur kan doen? Maak dan vrijblijvend een intake afspraak!

Wil jij weten welke haarproducten je het beste kan gebruiken?
Voor gepersonaliseerde product advies, zal ik eerst je haar moeten zien en voelen, maak een advies afspraak op locatie.

Help! Mijn haar is beschadigd!

Het eerste wat we doen is een Olaplex treatment. Is je haar er heftig aan toe, dan doen we om de 3 weken een Olaplex treatment. De hersteltijd is afhankelijk van hoe beschadigd je haar is.
Thuisverzorging:
Was je haar 1x per week. Gebruik de shampoo & conditioner van Olaplex. Het liefst de hele lijn van Olaplex & de K18 leave in masker. Deze verrichten echt wonderen!
Gebruik een microfiber handdoek voor alleen je haar.
Gebruik geen kam of borstel zolang je haar nat is. Gebruik je vingers als een kam. Onthoud: Nat haar is kwetsbaar(der). Ga hier zorgvuldig mee om.
Je wilt z.s.m. na het haar wassen je haar drogen met een föhn. Een goede kwaliteit föhn. Voor het drogen smeer je Olaplex no 6 & 7 door je haar.
Wanneer je haar droog is, ga je er met een (goede) haarborstel en föhn doorheen om de haarschubben beter te sluiten. Zie tutorial.
Hierna seal je je haar nog met een goede kwaliteit hittetool  zoals een stijltang of krultang. Deze zet je max op 160 graden. Altijd een professional kappersmerk product. Ik heb het nooit over drogisterij verzorgingsproducten en of bijv. Blokker, Action hitte tools.
Slaap op een satijnenkussensloop of wikkel een satijnen doek om je haar heen tijdens je nachtrust. Probeer zoveel mogelijk je haar in aanraking te brengen met gladde, zachte stoffen i.p.v. ruwe harde stoffen zoals katoen, jeans.

Knip elke 6 weken de punten.
Hanteer een realistisch gezond eetpatroon.

Je haar is beschadigd wanneer: Het haar er dof uitziet, niet meer glanst, er geen ‘rek’ of elasticiteit meer in zit, het afbreekt, het stug aanvoelt, je veel klitten hebt, het niet vet wordt (voornamelijk de punten) en je haarkleur niet meer houdt.

Dat is deels correct. Wanneer je ‘crappy’ tools in huis hebt, dan ja, het is slecht voor je haar. Je haar raakt er beschadigd door en kan uiteindelijk breken. Dan kan je nog de beste hitte beschermingsspray, olie etc. gebruiken, maar wanneer je tools niet oké zijn, heb je daar nog niks aan. Daarentegen, wanneer je quality tools hebt en er zorgvuldig, met mate mee omgaat, is het juist een aanwinst voor het haar. Het zorgt voor glans, de haarschubben kunnen er goed van sluiten. Wanneer de haarschubben gesloten zijn, is je haar op z’n sterkst en glanst je haar het meest!

Ashy golden blonde

Nieuwsgierig naar wat ik met jouw kapsel en haarkleur kan doen? Maak dan vrijblijvend een intake afspraak!

Wil jij weten welke haarproducten je het beste kan gebruiken?
Voor gepersonaliseerde product advies, zal ik eerst je haar moeten zien en voelen, maak een advies afspraak op locatie.

Kleuren

Heb je donker haar en je wilt een lichte kleur zonder gele en oranje tinten, dan is blonderen de enige optie om dat te bereiken.

Heb je (vaak) donker gekleurd haar en je wilt lichter? Ook al is het maar een paar tinten lichter, dan is de enige optie ook blonderen.

Heb je licht haar van jezelf (donkerblond en lichter), dan kan het haar wel zonder te blonderen naar een mooie warme of beige blond gekleurd worden. Maar heb je al gekleurd haar en je wilt het lichter dan dat? Dan zal het ook opgelicht moeten worden.

Wil je het echt ashy hebben zoals een grey icy blond, dan zal er ook geblondeerd moeten worden.

Alles wat er met het haar gedaan wordt, heeft impact op je haar. Het is dan aan jou (en de kapper) om er juist voor te zorgen. Vooral donker haar dat veel lichter wordt gekleurd. Om antwoord te geven op de vraag: Wanneer er geblondeerd/opgelicht wordt met de juiste handelingen, kennis, producten, verzorging en tools, is het geen stress.

Heel belangrijk is ook de thuisverzorging. Wanneer jij ontkleurt haar gewoon laat voor wat het is… Ja, dan kan het/gaat het afbreken. Wanneer je er met de juiste handelingen, producten en tools voor zorgt, dan nee, je haar gaat er niet van breken.

Een toner is een transparante haarkleuring welke het kleurkarakter van het haar veranderd. Een toner kan het haarkleur corrigeren of inkleuren; Bijvoorbeeld: Je hebt een gele gloed in je blonde haar, met een toner kan de gele gloed geneutraliseerd worden. Of juist andersom; je haar is te koel van kleur, met een toner kan er meer warmte ingebracht worden. Ook wanneer je gekleurde haar vervaagd is na een aantal maanden, kan de haarkleur met een toner weer opgefrist worden. Een toner hecht zich oppervlakkig aan je haar en vervaagt met het wassen. De kwaliteit van het haar speelt een grote rol hoe lang de toner zichtbaar is in je haar.

 

Dit verschilt per kleur en welke kleurtechniek er gebruikt is. En of er ook grijze haartjes zichtbaar zijn. Bij een grijze uitgroei tussen de 3 en 6 weken om de grijze haren weg te werken.
Is je eigen haarkleur lichter dan de gekleurde kleur, dan ook tussen de 3 en 6 weken.

Is je eigen haarkleur donkerder dan de aanzet kleur? Dan zou het kunnen dat het pas weer gekleurd hoeft te worden tussen de 6 en 12 maanden.

Powder brown

Nieuwsgierig naar wat ik met jouw kapsel en haarkleur kan doen? Maak dan vrijblijvend een intake afspraak!

Wil jij weten welke haarproducten je het beste kan gebruiken?
Voor gepersonaliseerde product advies, zal ik eerst je haar moeten zien en voelen, maak een advies afspraak op locatie.

K18

Je kan K18 aanschaffen bij mij of erkende salons welke ook K18 verkopen.
We willen allemaal het beste voor minder. Zo worden de populaire/beste producten nagemaakt en voor minder op de markt aangeboden. Wees alert! Haal je producten en tools bij erkende retailers.

Ik ga niet op onderzoek voor je uit als je ergens anders dan hierboven aangegeven, producten wilt aanschaffen of hebt aangeschaft. Ik ben dan ook niet aansprakelijk wanneer het je haarkleur of heel je haar verslechterd.

Peptiden, ook wel polypeptiden genoemd, zijn de bouwstenen van proteïnes zoals collageen en elastine vezels die van nature in ons lichaam voorkomen. Deze vezels geven onze huid en haar stevigheid en elasticiteit.

Wanneer je haar erg beschadigd is, gebruik je het elke keer na het haarwassen. Is je haar in oké staat, gebruik je het om de ene wasbeurt.

Nieuwsgierig naar wat ik met jouw kapsel en haarkleur kan doen? Maak dan vrijblijvend een intake afspraak!

Wil jij weten welke haarproducten je het beste kan gebruiken?
Voor gepersonaliseerde product advies, zal ik eerst je haar moeten zien en voelen, maak een advies afspraak op locatie.

Krullend haar

Ik knip ook krullend haar. En het kleuren natuurlijk ook. Ik ben goed in vormen maken in het haar. Ik kan je ook helpen bij healthy en strong curls.

Nee zeker niet, of ja als er niet netjes met je haar wordt omgegaan of als je haar al in slechte staat is en natuurlijk wanneer je niet de juiste verzorgingsproducten gebruikt.
Wanneer er zorgvuldig met je haar wordt omgegaan en je de juiste producten en tools gebruikt met oog op healthy curls, dan hoef je je nergens zorgen om te maken.

Krullend haar pluist erg snel. Wat je allemaal met je haar doet speelt ook mee. Is het haar gekleurd, gebruik je vaak een hitte tool of zwem je vaak etc.

Je hebt verzorging, styling producten en een routine nodig om het niet/minder te laten pluizen. En welke zijn dat precies? Dat is zo verschillend per haar en krul type. Wat voor de ene perfect werkt, kan voor de ander zelfs tegenwerken. With that being said… Ik heb enige kennis en ervaring hierover, maar het is niet mijn specialisme. Ik kan je niet exact zeggen what to do and what to use.  Dat is een zoektocht met veel experimenteren wat werkt voor jou haar.

Het begint in ieder geval bij sterke en gezonde krullen!

Deze meiden delen hun curl journey op Insta. The goods and the bads. Je kan er zeker inspiratie op doen!
Donker Asian hair: My desi curl
Licht Europees haar: Wavy girl Ali

Nieuwsgierig naar wat ik met jouw kapsel en haarkleur kan doen? Maak dan vrijblijvend een intake afspraak!

Wil jij weten welke haarproducten je het beste kan gebruiken?
Voor gepersonaliseerde product advies, zal ik eerst je haar moeten zien en voelen, maak een advies afspraak op locatie.

Algemeen

Om zo verantwoord mogelijk te werken ga ik ervan uit dat je de afspraak afzegt op het moment wanneer je covid-19 hebt, in afwachting bent van een testresultaat of in quarantaine bent.

Ik maak mijn gereedschap schoon na elke klant.
Alle handdoeken en kapmantels die ik gebruik zijn op 90° gewassen.
Ik leg uiteraard mijn werkzaamheden neer op het moment wanneer ik covid-19 heb.

Nee, dat doe ik niet meer. Kijk bij mijn aanbevelingen voor een paar toppers in wie ik alle vertrouwen heb!

Nails BIAB: LioNails

Nails Acryl: Pimp my nails

Fotografie: Daisy von dutch | DoorLana

Social media fotografie: Beeldbankje

Schoonheidsspecialiste: Blossom beauty care

Make up: Daniella | Make-up by ISD

Mehndi (henna): Mehndesigns

Koekjes & taarten: Kitty bakes cookies | Taarti010 | Simmy’s Cakery

Lipo massage, body shaping: Wendy creations

Personal training: Muscleminded.nl

Tattoo artist (gespecialiseerd in letters en fijne, strakke lijnen): TheHouseOfSkript

Curly hair journey: Wavygirl Ali | My desi curl

Video editor: Inshot app

Graphic editor: Canva

Alles voor je website & hosting : VDHICTS

Light brown + Grey glow

Nieuwsgierig naar wat ik met jouw kapsel en haarkleur kan doen? Maak dan vrijblijvend een intake afspraak!

Wil jij weten welke haarproducten je het beste kan gebruiken?
Voor gepersonaliseerde product advies, zal ik eerst je haar moeten zien en voelen, maak een advies afspraak op locatie.

........